Het snelste internet voor iedereen

De opkomst en ontwikkeling van technologie en digitalisering gaan sneller dan ooit. De snelheid van internet speelt hedendaags een enorm belangrijke rol. Zijn we op een plek waar het internet niet snel genoeg is, dan raken we gefrustreerd omdat we niet onze favoriete websites of social media kunnen bezoeken. In de praktijk kan een langzame verbinding nog grotere gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een magazijn of ziekenhuis waar de communicatie vertraagd of wegvalt. Hoe dank ook, we willen altijd het snelste internet.

LiFi: het snelste internet

De meest voorkomende manier om internet te verkrijgen is WiFi gevolgd door kabel. Maar, de technologie heeft een nieuw systeem geïntroduceerd genaamd LiFi. LiFi, Light Fidelity, is een technologie die gebruik maakt van licht om draadloos verbinding te maken.

Verder komt er geen elektromagnetische straling aan te pas zoals bij 4G, 5G en in de toekomst 6G. Daarnaast is het ook niet te hacken. Hiermee is LiFi niet alleen een snel internet met lage latency maar ook het veiligste internet.

LiFi door HelloLiFi

HelloLiFi introduceert het nieuwe internet. Snel, veilig draadloos internet via lichtgolven. Dankzij het LiFiMAX® Flex systeem van Franse partner Oledcomm wordt dit nieuwe systeem bereikbaar en toegankelijk voor iedereen. De missie van HelloLiFi is om iedereen te helpen aan veilig en snel internet zonder straling.

Contact