Over ons

Het internet van de toekomst

Hellolifi introduceert het nieuwe internet van de toekomst. LiFi: draadloos internet via licht.

LiFi (Light Fidelity) gebruikt de LED techniek (die je al kent van de LED lampen) om data te verzenden via licht. Zonder 5G of 6G antennes en zonder straling. Dankzij deze draadloze internetverbinding met de snelheid van het licht kun je een HD film in enkele seconden downloaden. In de toekomst kunnen dankzij LiFi miljarden LED lampen met elkaar communiceren. De verwachting is dan ook dat met LiFi nieuwe ontwikkelingen en technische toepassingen versnelt tot uitvoering komen.

Dankzij de LiFiMAX® produkten van onze Franse partner Oledcomm wordt het nieuwe internet via licht bereikbaar voor iedereen.  LiFiMAX® is een nieuwe techniek van hoge kwaliteit en functioneel design.  Onze missie is ervoor te zorgen dat u  LiFiMAX® kunt installeren en gebruiken en kunt genieten van de voordelen van veilig, stralingsvrij draadloos internet.

Bart Boosten – Founder en CEO van Hellolifi.

Een aantal jaar geleden kwam ik tijdens een seminar op de Campus in Eindhoven in aanraking met LiFi. Na meer dan 20 jaar ervaring in de lichtbranche ga ik de uitdaging aan het nu nog onbekende LiFi internet in Nederland te introduceren in samenwerking met professionele partners.

Contact